REFERENTIES

Onze prachtige samenwerkingen

Onze Frituur Maxi on Wheels bieden een superoplossing aan voor al jouw evenementen. Bij ons kan je alvast terecht voor lekker eten en ijskoude dranken. Deze trucks zijn geschikt voor straatfeesten, communies, trouwfeesten, verjaardagen, bedrijfsfeesten, meetings, motortreffens of noem maar op.

Deze foodtrucks zullen zeker voldoen aan al jouw wensen! Samen met onze partners hebben we al prachtige samenwerking kunnen realiseren. Ben je beniewd naar enkele samenwerkingen in het verleden? Neem dan zeker een kijkje hieronder!

Image
Image

BASF

BASF is één van de grootste chemische bedrijven aan de haven in Antwerpen. Het bedrijf heeft zo’n 3500 medewerkers ter beschikking, waarvan we enkele honderden werknemers hun magen hebben kunnen vullen!
ImageImage
Image

Parkies

Op elke editie van Parkies in Kapellen zijn we aanwezig! Wij zorgen tijdens dit evenement ervoor dat zowel jong als oud de lekkerste Belgische frietjes, hamburgers en snacks voorgeschoteld krijgen.
ImageImage
Image

Nostalgie

Samen met de bekende radiozender Nostalgie is Maxi aan de slag gegaan om hun partners te voorzien van an lekker eten, ijskoude dranken, muziek en een unieke uitstraling! What-A-Frituur!
ImageImage

VanZon

We zijn verschenen in hun tijdschrift met een oplage van 30.000 stuks - bedrijf in de kijker
Image

Andere